jueves, 1 de diciembre de 2011

QUOTA SOCIS I LLICÈNCIA FEDERATIVA 2012



QUOTA SOCIS I LLICÈNCIA FEDERATIVA 2012


Per a fer-se soci i obtindre la llicència federativa a través del club, s’haurà de fer un ingrés o transferència al següent compte de la CAM-Caja de Ahorros del Mediterráneo:


2090 0329 90 0200008454


El procediment a seguir serà el següent:


 1. Primer, has de fer un ingrés o transferència al compte del club indicant el teu nom i cognoms (una transferència per cada persona). L’import de la transferència dependrà del tipus de llicència federativa que tries.


  1. Si només vols fer-te soci: 30 euros.

  2. Soci més llicència federativa bàsica (España): 30 + 56,35 euros

  3. Soci més llicència federativa B1 (España. Major cobertura) 30 + 83,05 euros

  4. Soci més llicència federativa B2 (España, Europa i Marroc) 30 + 113,05 euros

  5. Soci més llicència federativa B3 (Tot el món) 30 + 143,15 euros


Nota: Aquests preus de les llicències corresponen a la categoria SENIOR, si eres INFANTIL o JUVENIL consulta els preus a : http://www.femecv.com/llicencia-federativa/tramitacion-personal


 1. Segon, si és la primera vegada que et fas soci, emplena la taula següent amb les teues dades personals i, juntament amb una còpia del rebut de la transferència realitzada, porta-la al rocòdrom (on hi haurà una bústia per a deixar els papers).

Si ja has sigut soci l’any 2011, porta una còpia del rebut de la transferència realitzada al rocòdrom.


Si ho prefereixes, pots enviar les teues dades i el rebut de la transferència escanejat a la següent adreça: clubmuntanyavilareal@gmail.com


 1. Tercer, en el moment que hages realitzat la transferència i tinguem les teues dades, seràs inclòs en la llista que té el conserge del pavelló Zona Nord i podràs accedir durant tot l’any 2012 al rocòdrom. A més, també podràs disfrutar del material de muntanya i escalada que disposa el club per als seus socis.


DADES PERSONALS

NOM I COGNOMS


DATA NAIXEMENT


NIF


Carrer/Avinguda/Plaça



PIS


CODI POSTAL


POBLACIÓ


TELÈFON


E-MAIL


AVÍS IMPORTANT

 • La data límit per a poder accedir al rocòdrom amb el carnet de l’any 2011 és el 31 de gener. A partir d’aquest dia només podran accedir aquells socis que ja hagen pagat la quota de l’any 2012.

 • Els socis que ja han pagat la quota de l’any 2012 podran recollir el seu carnet a l’entrada del pavelló. Pregunteu-li al conserge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario